4 ogen principe - kinderdagverblijf de 7 dwergen

4 ogenprincipe

Om een goede en veilige opvang van uw kind(eren) te garanderen hanteren wij bij de 7 dwergen het zogenaamde ‘vierogenprincipe’. Ons uitgangspunt hierbij is dat er altijd iemand mee moet kunnen kijken danwel luisteren. Binnen ons kinderdagverblijf betekent dit dat onze medewerkers - of onze stagiaire – de werkzaamheden enkel kan uitvoeren terwijl hij/zij gehoord kan worden door een andere volwassene. Dit bereiken we door onze groepen én het gebouw slim in te richten. Zo zetten we stagiaires in bij een medewerker die alleen staat, of voegen we groepen samen indien noodzakelijk. Daarnaast kan er vanuit de gang altijd naar binnen gekeken worden.

Het beleid ten aanzien van het ‘vierogenprincipe’ is in samenwerking met de oudercommissie tot stand gekomen. Jaarlijks informeren wij alle ouders en de oudercommissie over eventuele wijzigingen binnen dit principe. Zo weet u altijd wat u van ons kunt verwachten wanneer het om de veiligheid van uw kind gaat.

We vinden het heel belangrijk om een open en professioneel kinderdagverblijf te zijn. We zetten stagiaires dan ook het liefst boventallig (extra) in. Én alles is – of maken we – bespreekbaar zodat we elkaar (indien nodig) aan kunnen spreken op minder wenselijk gedrag. Zo blijven onze medewerkers zich ontwikkelen en creëren we een veilige omgeving voor uw kind om te spelen, lachen en groeien.

AanmeldenContact

Bel onsAanmeldenTarievenStuur een bericht

Een kijkje bij de 7 dwergen

Kinderopvang is meer dan alleen 'gezellig bezig zijn met kinderen'.
 


video image
Bekijk de Video

Leuke actie!