Peuterspeelzaal Zwolle - kinderdagverblijf de 7 dwergen

Kinderopvang in Stadshagen in Zwolle Zuid

Bent u op zoek naar een veilige en leuke peuterzaal in Zwolle Zuid die flexibele openingstijden hanteert? Dan bent u bij ’De 7 dwergen’ in Zwolle Zuid aan het juiste adres! Wij zijn een kindvriendelijke en flexibele kinderopvang in Zwolle Zuid waar u uw baby of kleuter een dagdeel kunt laten spelen en leren. Wij zijn gericht op flexibiliteit en persoonlijke aandacht voor uw kind, maar ook voor uzelf. Wij bieden u voor- en vroegschoolse educatie (vve) met een goede aansluiting op de basisschool, zodat uw kindje voorbereid wordt op wat er allemaal nog komen gaat in de toekomst. Al spelenderwijs verkent uw kind de wereld alvast een beetje en ontwikkelt je kleintje zich met behulp van professionele begeleiding. Heeft u vragen over deze peuterspeelzaal in Zwolle Zuid? Neem dan gerust contact op met de medewerkers! Ze staan u graag te woord.

Spelenderwijs leren

Het geheel vrijstaande pand van onze peuterspeelzaal in Zwolle Zuid heeft rondom een ontzettend grote tuin met diverse speeltoestellen. Wij zijn gevestigd aan de rand van Holtenbroek, nabij de Middelweg. Door deze centrale ligging in Zwolle Zuid is deze peuterspeelzaal vanuit Stadshagen en de Aa-landen zeer goed bereikbaar. De groepsruimten en tuinen zijn groot en veilig ingericht, waarbij ook rekening is gehouden met speelhoekjes, zodat kinderen lekker alleen of gezellig samen kunnen spelen. Onze peuterspeelzaal in Zwolle Zuid heeft als doel om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren door een spelactiviteit als uitgangspunt te nemen. Hierbij spelen de pedagogisch werkers van de peuterspeelzaal in Zwolle Zuid een grote rol. Zij blijven uw kind tijdens het spelen steeds nieuwe impulsen inbrengen.

Profiteer van de voordelen van de peuterspeelzaal in Zwolle Zuid

Bij onze peuterspeelzaal in Zwolle Zuid komt u niet voor een gesloten deur te staan en u hoeft geen hoge rekeningen te verwachten. Wij hanteren namelijk ruime openingstijden en lage uurtarieven! Bij deze veilige en leuke peuterzaal in Zwolle Zuid geniet u dus van vele voordelen. Zo profiteert u van:

 • Lage uurtarieven
 • Centrale ligging in Zwolle Zuid
 • Ruime openingstijden van 06:30 tot 19:00 uur
 • Volop parkeerplaatsen voor de deur
 • Camerabewaking en een beveiligde toegangsdeur
 • Grote groepsruimten en een grote tuin

Wilt u een kijkje nemen bij de peuterspeelzaal in Zwolle Zuid?

Bent u enthousiast geworden over de diensten die deze peuterspeelzaal uit Zwolle Zuid u aanbiedt en wilt u uw kind meteen aanmelden? Vul dan het aanmeldingsformulier in en u hoort snel van ons! Wilt u graag wat meer informatie over onze peuterzaal in Zwolle Zuid? Dat kan! Wij nodigen u graag geheel vrijblijvend uit voor een kennismaking en een rondleiding. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen door het contactformulier op e contactpagina in te vullen. De medewerkers van de peuterspeelzaal in Zwolle Zuid helpen u graag verder.

Bel onsAanmeldenTarievenStuur een bericht
Contact

Kinderdagverblijf ‘De 7 Dwergen’
Haydnstraat 2, 8031 ZA Zwolle
Zwaardvegerstraat 124 8043 DW Zwolle
Sterrenkroos 52, 8043 NX Zwolle


Postbus 857, 8000 AW Zwolle

Tel: 038-4544372

Directeur: Tina van Dijk


 • Ruime opvangtijden
 • Flexibele opvang
 • Laagste prijs
 • 4 ogen principe
 • Maatwerk voor uw kind


Aanmelden

Contact

Tarieven


Een kijkje bij 'de 7 dwergen'

Kinderopvang is meer dan alleen 'gezellig bezig zijn met kinderen'.

video image
Bekijk de Video