Kinderopvang Zwolle-Zuid | Goedkoop en leuk - kinderdagverblijf de 7 dwergen

Kinderdagverblijf 'de 7 dwergen' ook voor kinderen uit Zwolle-Zuid

Flexibele/verruimde openingstijden van 06:30 tot 19:00 uur!

Bent u op zoek naar een flexibele kinderopvang in Zwolle-Zuid? Een plek waar u uw kind zorgeloos een dagdeel of dag kunt laten spelen en leren? Dan bent u bij kinderopvang 'de 7 dwergen' aan het goede adres!

Wij hebben gunstig gelegen locaties; ook geschikt voor ouders en kinderen uit Zwolle-Zuid, die flexibele kinderopvang nodig hebben. Een plek waar uw kind zich veilig kan voelen en een plek waar hij of zij kan spelen met andere kinderen in een uitdagende omgeving. Onze kinderopvang is een plek waar uw kind zich onder professionele begeleiding kan ontwikkelen: de wensen en behoeften van uw kind staan bij ons op de eerste plaats.

Waarom onze kinderopvang 'de 7 dwergen' voor kinderen in Zwolle-Zuid?

Ons pand staat geheel vrij en heeft rondom een grote tuin met verschillende speeltoestellen. Parkeren is bij ons geen probleem, we hebben volop parkeergelegenheid voor de deur. De groepsruimten en tuinen zijn groot en veilig ingericht, waarbij rekening is gehouden met speelhoekjes, zodat kinderen lekker alleen of gezellig samen kunnen spelen. We werken met een vast dagschema zodat uw kind altijd weet waar hij of zij aan toe is. Er is binnen dit dagschema altijd ruimte voor activiteiten die zijn afgestemd op de individuele behoeften van de kinderen. Daarnaast zorgen we voor gezond eten. De kinderen krijgen altijd fruit en groente tijdens hun verblijf in ons kinderdagverblijf! Als u uw kind ophaalt, voert u met een pedagogisch medewerker een kort overdrachtsgesprek zodat u weet hoe het verblijf van uw kind die dag is verlopen.

Wij zijn gevestigd aan de rand van Holtenbroek, nabij de Middelweg en daardoor vanuit Stadshagen en de Aa-landen zeer goed bereikbaar! Sinds april zijn wij ook gestart met een locatie in Stadshagen, die ook voor ouders uit Zwolle-Zuid goed is te bereiken. Hier hebben wij twee adressen, aan de Zwaardvegerstraat en Sterrenkroos.

De voordleen van kinderopvang ‘de 7 dwergen’

 • Ruime openginstijden van 06:30 tot 19:00 uur!
 • Flexibele kinderopvang voor het standaard uurtarief.
 • Prettig uurtarief, ook voor flexcontracten.
 • Centrale ligging nabij de Middelweg, de Aa landen en de nieuwe locatie in Stadshagen.
 • De videobewaking en beveiligde toegangsdeur zorgen voor gegarandeerde veiligheid.

Maar vooral…

 • Onze flexibiliteit en de persoonlijke aandacht voor de kinderen, maar ook voor de ouders.
 • Wij bieden voor- en vroegschoolse edicuatie (vve) voor goede aansluiting met de basisschool.
 • Al spelenderwijs verkent uw kind de wereld alvast een beetje!

Werken via het 4 ogen principe

Wij werken via het zogenoemde 4 ogen principe. Dit houdt in dat er altijd iemand mee moet kunnen kijken, dan wel luisteren. Dat betekent bij ons dat al onze medewerkers en stagiaires alleen werkzaamheden kunnen uitvoeren terwijl hij of zij gehoord kan worden door een andere volwassene. Dit beleid is in samenwerking met de oudercommissie tot stand gekomen en ouders worden ook altijd geďnformeerd over eventuele wijzigingen in dit principe. Wij vinden het namelijk belangrijk om een open en professioneel kinderdagverblijf te zijn, waar u uw kind zorgeloos naar toe kunt brengen!

Nieuwsgierig geworden naar kinderopvang 'de 7 dwergen' voor ouders uit Zwolle-Zuid?

Wij nodigen u graag geheel vrijblijvend uit voor een kennismaking en een rondleiding op een van onze locaties. Bekijk onze reviews of vraag direct informatie aan! Als u direct uw kind wilt aanmelden voor ons kinderdagverblijf, kan dat hier. Ook vindt u op onze website meer informatie over de tarieven. Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen.

Tot ziens! Team de 7 dwergen

Bel onsAanmeldenTarievenStuur een bericht
Contact

Kinderdagverblijf ‘De 7 Dwergen’
Haydnstraat 2, 8031 ZA Zwolle
Zwaardvegerstraat 124 8043 DW Zwolle
Sterrenkroos 52, 8043 NX Zwolle


Postbus 857, 8000 AW Zwolle

Tel: 038-4544372

Directeur: Tina van Dijk


 • Ruime opvangtijden
 • Flexibele opvang
 • Laagste prijs
 • 4 ogen principe
 • Maatwerk voor uw kind


Aanmelden

Contact

Tarieven


Een kijkje bij 'de 7 dwergen'

Kinderopvang is meer dan alleen 'gezellig bezig zijn met kinderen'.

video image
Bekijk de Video