Kinderopvang Zwolle | Kinderopvang De 7 Dwergen - kinderdagverblijf de 7 dwergen

De 7 Dwergen: flexibele kinderopvang in Zwolle

Bent u op zoek naar een veilige, leuke en flexibele kinderopvang in Zwolle? Dan bent u bij De 7 Dwergen in Zwolle aan het juiste adres! Wij zijn een kindvriendelijke en flexibele kinderopvang. Dit is een plek waar u uw baby of peuter zorgeloos een dagdeel of dag kunt laten spelen en leren.

Wij bieden de kleintjes ruimte om zich zorgeloos te kunnen vermaken.

Wij zijn gericht op flexibiliteit en persoonlijke aandacht voor uw kind, maar ook voor uzelf. Wij bieden voor- en vroegschoolse educatie (vve) met een goede aansluiting op de basisschool. Al spelenderwijs verkent uw kind de wereld alvast een beetje!

Spelenderwijs leren bij ons

Bij onze kinderopvang staat een veilige en vertrouwde omgeving voor het kind centraal naast spelend leren. Dit is de basis van waaruit een kind zich kan gaan ontwikkelen. Wij doen dag in dag uit hard ons best om ieder kind een tweede ‘thuis’ te bieden bij De 7 Dwergen, zodat het kind zich helemaal vrij voelt om te spelen en nieuwe dingen te ontdekken. Ons kinderdagverblijf moet een plek zijn waar kinderen met plezier naartoe gaan.

Qua ontwikkeling van het kind richten we ons op verschillende vlakken. Zo kijken we naar de taalontwikkeling, de motorische ontwikkeling en de creatieve ontwikkeling van het kind. Door de kinderen op ons kinderdagverblijf activiteiten te bieden waarbij ze zich spelenderwijs ontwikkelen, hebben ze plezier in het leren van nieuwe dingen.

Door activiteiten aan te bieden zoals samen lezen, dansen, het maken van- en luisteren naar muziek, aan tafel knutselen, kringspelletjes doen en het bewust houden van groepsgesprekjes, zorgen we dat de kinderen zich optimaal ontwikkelen op allerlei vlakken.

kinderopvang Zwolle

Mooie locaties en ruime openingstijden

Wij hebben drie locaties; in Holtenbroek (nabij de Aa-landen), aan de Sterrenkroos 52 en in Stadshagen Zwolle. Onze geheel vrijstaande panden hebben rondom grote tuinen met diverse speeltoestellen. Daarnaast hebben we volop parkeergelegenheid voor de deur.

De groepsruimten en tuinen zijn groot en veilig ingericht, waarbij ook rekening is gehouden met speelhoekjes, zodat kinderen lekker alleen of gezellig samen kunnen spelen. Bij ons komt u niet voor een gesloten deur te staan en u hoeft geen hoge rekeningen te verwachten. Wij hanteren ruime openingstijden en lage tarieven!

Uw voordelen bij De 7 Dwergen

De redenen waarom u voor deze veilige en leuke kinderopvang in Zwolle zal kiezen, zijn:

Groepsindeling

De groepsindeling bij De 7 Dwergen is als volgt: de locatie in Holtenbroek heeft vijf verticale groepen waar kinderen van 0 tot 4 jaar verblijven. Op onze locatie in Stadhagen zitten drie groepen, waarvan twee verticale groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Daarnaast hebben we één babygroep waar de kinderen blijven totdat ze ongeveer 1,5 jaar oud zijn. Jouw kind krijgt zo elke dag de zorg en aandacht die het verdient.

Uw kind aanmelden?

Heeft u een goed gevoel bij onze kinderopvang in Zwolle en zou u graag met ons in contact komen om een kijkje te nemen bij Kinderdagverblijf de 7 Dwergen? Neem dan gerust contact met ons op via de website of kom telefonisch met ons in contact.

Wij hanteren een uurtarief van € 7,95 per uur voor reguliere opvang. Daarnaast rekenen wij €8,35 per uur voor flexibele opvang. Doe een berekening via de tarieven rekentool.

U bent welkom om op afspraak bij ons op locatie te komen kijken. Uw kind is van harte welkom bij ons wanneer er plek is. Direct uw kind aanmelden voor kinderdagopvang bij Kinderdagverblijf de 7 Dwergen? Dat kan via de button ‘aanmelden’. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen na uw aanmelding.

Bel onsAanmeldenTarievenStuur een bericht
Contact

Kinderdagverblijf ‘De 7 Dwergen’
Haydnstraat 2, 8031 ZA Zwolle
Zwaardvegerstraat 124 8043 DW Zwolle


Postbus 857, 8000 AW Zwolle

Tel: 038-4544372

Directeur: Tina van Dijk


  • Ruime opvangtijden
  • Flexibele opvang
  • Laagste prijs
  • 4 ogen principe
  • Maatwerk voor uw kind


Aanmelden

Contact

Tarieven


Een kijkje bij 'de 7 dwergen'

Kinderopvang is meer dan alleen 'gezellig bezig zijn met kinderen'.

video image
Bekijk de Video