Kinderdagopvang Stadshagen | Kinderdagverblijf de 7 Dwergen - kinderdagverblijf de 7 dwergen

Uw kinderopvang in Stadshagen

Bent u op zoek naar een goede kinderopvang in Stadshagen? Zoek dan niet verder! U bent bij Kinderdagverblijf de 7 Dwergen geheel aan het juiste adres. Wij zijn uw kinderopvang in Zwolle waar uw kind terecht komt in en vertrouwde omgeving én een veilige omgeving. Zo voelt hij of zij zich snel thuis en op zijn of haar gemak.

Direct aanmelden Tarieven berekenen

Wij zijn uiteraard zeer kindvriendelijk, maar wat ons ook typeert zijn onze flexibele uren qua opvang. Wij begrijpen als geen ander dat u een druk en hectisch leven kunt hebben. Daarom komen wij u graag tegemoet! Uw kleine baby of peuter kan gerust een dagdeel of zelfs een gehele dag bij ons komen leren en spelen. In een huiselijke en moderne omgeving met lieve medewerkers weet uw kleintje zich optimaal te vermaken! Dat geeft u rust.

Bij Kinderdagverblijf de 7 Dwergen treft u dé kinderdagopvang in Stadshagen aan voor uw kind. Hij of zij komt in een warm bad terecht waar persoonlijke aandacht en vrolijkheid centraal staat. Op een leuke manier leert uw zoon of dochter de wereld kennen. Wij bieden namelijk ook voor- en vroegschoolse educatie aan. Dit noemen we ook wel vve. Met deze vve heeft uw kind een goede aansluiting op de basisschool. Uiteraard is er ook genoeg tijd om te spelen!

Onze kinderopvang in Zwolle beschikt over een onwijs grote tuin waar diverse speeltoestellen al op uw kind staan te wachten. Binnen is er ook genoeg plek voor vertier. Zo zijn er in de grote en veilige groepsruimten diverse speelhoekjes gemaakt waar uw kind alleen of met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes gezellig samen kunnen spelen. Spelen staat ook centraal binnen het stimuleren van de ontwikkeling van uw kind. Wij passen elementen van het Startblokkken-Basisontwikkeling toe. Onze pedagogische medewerkers brengen tijdens speelmomenten en spelactiviteiten met de kinderen telkens nieuwe impulsen in. Deze zijn gericht op vijf elementen; spelen, construeren, rekenen, spreken en luisteren en lezen en schrijven. Deze activiteiten worden vanaf het 1e levensjaar ontwikkeld en naar een steeds hoger niveau gebracht. Wij zorgen dat de kernactiviteiten van hoge kwaliteit zijn; des te sneller is er kans op doorontwikkeling van de communicatie, betrokkenheid, het zelfvertrouwen, het leren samenwerken en de motorische vaardigheden van uw kind!

Profiteer van onze voordelen

Bij deze veilige en leuke kinderopvang in Stadshagen Zwolle zijn er vele voordelen, onder andere:

Direct aanmelden Tarieven berekenen

Spelenderwijs leren

Ons geheel vrijstaande pand heeft rondom een ontzettend grote tuin met diverse speeltoestellen. Wij zijn gevestigd in Stadshagen aan de Zwaardvegerstraat en daardoor zeer goed bereikbaar. De groepsruimten en tuinen zijn groot en veilig ingericht, waarbij ook rekening is gehouden met speelhoekjes, zodat kinderen lekker alleen of gezellig samen kunnen spelen. Bij ons komt u niet voor een gesloten deur te staan en u hoeft geen hoge rekeningen te verwachten. Want wij hanteren ruime openingstijden en lage uurtarieven!

Kijkje nemen?

Bent u benieuwd naar meer informatie over onze kinderopvang in Stadshagen in Zwolle? U kunt altijd langskomen voor een geheel vrijblijvende kennismaking én rondleiding. Wij laten u graag ons Kinderdagverblijf in Zwolle zien. U kunt ook de reviews op onze website bekijken of direct informatie aanvragen. Contact opnemen kan uiteraard ook voor het inplannen van de kennismaking! Wij heten u én uw kind van harte welkom

Bel onsAanmeldenTarievenStuur een bericht
Contact

Kinderdagverblijf ‘De 7 Dwergen’
Haydnstraat 2, 8031 ZA Zwolle
Zwaardvegerstraat 124 8043 DW Zwolle
Sterrenkroos 52, 8043 NX Zwolle


Postbus 857, 8000 AW Zwolle

Tel: 038-4544372

Directeur: Tina van Dijk


  • Ruime opvangtijden
  • Flexibele opvang
  • Laagste prijs
  • 4 ogen principe
  • Maatwerk voor uw kind


Aanmelden

Contact

Tarieven


Een kijkje bij 'de 7 dwergen'

Kinderopvang is meer dan alleen 'gezellig bezig zijn met kinderen'.

video image
Bekijk de Video