Kinderdagverblijf Stadshagen: flexibel kinderdagverblijf 'de 7 dwergen'. Vraag informatie aan of maak een afspraak. - kinderdagverblijf de 7 dwergen

Kinderdagverblijf aan Sterrenkroos, Stadshagen

Goed kinderdagverblijf in Sterrenkroos, Stadshagen gezocht? U bent bij Kinderdagverblijf De 7 Dwergen aan het juiste adres! Onze kinderopvang is een plek waar u uw baby of peuter zorgeloos een dagdeel of dag kunt laten spelen en leren. Wij zijn een jonge organisatie die een rustige plek voor uw kind heel belangrijk vindt.

Daarom staan de wensen en de behoeften van uw kind bij ons te allen tijde voorop. Wij bieden uw kind enkel het beste.

Flexibel kinderdagverblijf Sterrenkroos, Stadshagen

 • Ruime openingstijden. Van 06:30 tot 19:00 uur
 • Flexibele opvang in Zwolle. En dat voor een standaard uurtarief
 • Grote groepsruimte en vele speeltoestellen
 • Voldoende parkeergelegenheid voor de deur
 • Kinderopvang met vestigingen in onder andere Holtenbroek en de Zwaardvegerstraat in Stadshagen, Zwolle
 • We bieden voor- en vroegschoolse educatie aan
 • Persoonlijke aandacht voor ouders en kind

 

Geheel vrijstaand kinderdagverblijf

Ons kinderdagverblijf De 7 Dwergen in Zwolle heeft rondom een grote tuin. In deze tuin vindt u vele speeltoestellen, daarnaast zijn er volop parkeerplekken voor de deur. Ook zijn de groepsruimten en tuinen ruim en veilig ingericht.

Hierbij hebben we er echter ook voor gezorgd dat er genoeg speelhoekjes zijn voor de kinderen. Op deze manier kunnen de kinderen helemaal zelf beslissen of ze alleen willen spelen, of samen. De behoeften van het kind staan bij ons immers altijd voorop.

?Speel, lach, groei!?

Maatwerk en flexibiliteit

In onze ogen vraagt goede kinderopvang om maatwerk en flexibiliteit. Niet iedere ouder heeft dezelfde werktijden. Bovendien vinden wij het ontzettend leuk om voor iedereen passende kinderopvang te verzorgen. Om deze reden hanteren wij ruime flexibele openingstijden.

Zo is Kinderdagverblijf De 7 Dwergen iedere werkdag van 06:30 tot 19:00 uur geopend. Bovendien kunnen we ook last minute kinderopvang verzorgen en is ruilen en extra opvang altijd een optie. Extra opvang kunt u afnemen tegen een iets hoger uurtarief.

Meerdere locaties

Onze kinderopvang beschikt over 3 vestigingen op zeer gunstige locaties in Zwolle. Zo kunt u terecht in onze opvang in Holtenbroek, in Stadshagen en natuurlijk de nieuwste locatie aan Sterrenkroos. Doordat wij beschikken over meerdere kinderdagverblijven in Zwolle is er altijd een vestiging bij u in de buurt. Zo zit er ook een locatie in Zwolle Zuid.

?Kinderopvang is meer dan alleen 'gezellig bezig zijn met kinderen'.?

Maak kennis met kinderdagverblijf de 7 dwergen

Bent u benieuwd geworden naar ons kinderdagverblijf aan Sterrenkroos in Stadshagen? Vul het aanmeldingsformulier in of kom gerust eens langs. U bent van harte welkom voor een kennismaking en een rondleiding. Wanneer u vragen of opmerkingen heeft kunt u contact met ons opnemen.

U kunt contact opnemen via het contactformulier invullen of bellen naar 038-7200772. Graag vertellen we u meer over wat onze goede opvang zoal biedt. Bekijk ook onze reviews en vraag indien gewenst meer informatie aan.

Tot ziens!
Team de 7 dwergen

 

Bel onsAanmeldenTarievenStuur een bericht
Contact

Kinderdagverblijf ‘De 7 Dwergen’
Haydnstraat 2, 8031 ZA Zwolle
Zwaardvegerstraat 124 8043 DW Zwolle
Sterrenkroos 52, 8043 NX Zwolle


Postbus 857, 8000 AW Zwolle

Tel: 038-4544372

Directeur: Tina van Dijk


 • Ruime opvangtijden
 • Flexibele opvang
 • Laagste prijs
 • 4 ogen principe
 • Maatwerk voor uw kind


Aanmelden

Contact

Tarieven


Een kijkje bij 'de 7 dwergen'

Kinderopvang is meer dan alleen 'gezellig bezig zijn met kinderen'.

video image
Bekijk de Video