Kinderdagverblijf Holtenbroek | Flexibel en goed - kinderdagverblijf de 7 dwergen

Kinderdagverblijf Zwolle Holtenbroek

Zoekt u een professioneel en vertrouwd kinderdagverblijf of kinderopvang in Zwolle Holtenbroek? U bent van harte welkom bij 'de 7 dwergen'! Wij bieden een plek waar u uw baby of peuter zorgeloos een dagdeel of dag kunt laten spelen en leren. U kunt uw kind met een goed gevoel bij ons achterlaten. Dáár kunt u op rekenen! Elk kind voelt zich bij ons op zijn of haar plek.

Voor uw kind wilt u natuurlijk enkel het beste, dat is wat wij u kunnen bieden.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze opvang? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding en kennismaking. Of schrijf uw kind direct bij ons in!

Jonge organisatie | kinderdagverblijf Zwolle Holtenbroek

Kinderdagverblijf 'de 7 dwergen' is een jonge zelfstandige organisatie die flexibele kinderopvang in Zwolle biedt. Een crèche waar uw kind zich veilig kan voelen en een plek waar hij of zij kan spelen met andere kinderen in een uitdagende omgeving. Hier bieden wij uw kind een plek waar hij/zij zichzelf door middel van professionele begeleiding kan ontwikkelen. De wensen en behoeften van uw kind staat hier bij volledig centraal. Bij Kinderdagverblijf de 7 dwergen kan uw kind zich in alle rust en ruimte ontwikkelen samen met zijn of haar leeftijdsgenootjes.

Kinderdagverblijf Zwolle Stadshagen, Holtenbroek en Zwolle Zuid

Wij beschikken over meerdere locaties. Wij zijn gevestigd aan de rand van Holtenbroek, nabij de Middelweg en daardoor vanuit de wijk Stadshagen, Zwolle Zuid en de Aa-landen zeer goed bereikbaar! Maar ook voor ouders die werken bij of studeren op de nabijgelegen grote beroepsonderwijsinstelling zijn wij perfect te bereiken.

Vrijstaand pand met een centrale ligging

Het pand waarin we gevestigd het kinderdagverblijf in Zwolle gevestigd is, is geheel vrijstaand. Daarnaast heeft het rondom een ontzettend grote tuin met diverse speeltoestellen en speelhoekjes. Kinderen kunnen alleen of gezellig samen spelen. De groepsruimten en tuinen zijn groot en veilig ingericht. Genoeg plek om heerlijk te spelen.

Speel, lach en groei!
 

Ouders en verzorgers en uitstekende voorbereiding

Ook hebben wij rekening gehouden met ouders en verzorgers. Wij hebben voor u meer dan voldoende parkeergelegenheid voor het kinderdagverblijf, u kunt bij ons altijd parkeren. Door de flexibele tijden kan uw kind komen brengen en ophalen wanneer u dat het beste uitkomt. Door de persoonlijke aandacht die uw zoon/dochter krijgt van onze medewerkers, zal uw kind ook uitstekend voorbereid worden voor de basisschool.

Flexibel kinderdagverblijf in Zwolle Holtenbroek

Weet u pas op het laatste moment uw rooster? Dat is echt geen probleem. We zijn namelijk erg flexibel! Indien dat nodig is kunt u gewoon van uw contract afwijken. Wilt u een dagje ruilen! Ook dat is mogelijk! U kunt aan het begin of aan het einde van de dag een half uur of een heel uur extra kopen. Dat is heel handig voor ouders die in de file staan, een lange reistijd hebben of een baan hebben in de horeca. We denken graag met u mee.

Ruime openingstijden en voldoende parkeergelegenheden

Kies voor dit kinderdagverblijf in Zwolle Holtenbroek en geniet van de vele voordelen! Deze voordelen zetten we voor u op een rij:

 • Ruime openingstijden van 06.30 tot 19.00 uur!
 • Flexibele kinderopvang voor het standaard tarief per uur (wij stellen geen eisen)
 • Uw rooster doorgeven wanneer het u uitkomt (ook extra opvang op dezelfde dag)
 • Riante groepsruimten en een grote tuin rondom met uitdagende speeltoestellen
 • Volop parkeerplaatsen direct voor de deur
 • Centrale ligging nabij de Middelweg, de Aa landen en Stadshagen.

Onze werkwijze

Onze werkwijze wordt gekenmerkt door de volgende punten:

 • Al spelenderwijs verkent uw kind de wereld alvast een beetje!
 • Door het aanbieden van voor- en vroegschoolse educatie (vve) geven onze pedagogisch medewerkers een goede aansluiting op het basisonderwijs
 • Onze flexibele instelling en persoonlijke aandacht voor ouder en kind
Kinderopvang is meer dan alleen 'gezellig bezig zijn met kinderen'.
 

Maak een afspraak voor een rondleiding of een kennismakingsgesprek

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze kinderopvang? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak voor een rondleiding, een kennismakingsgesprek of vul het aanmeldingsformulier in. We leiden u graag rond en geven u graag de ruimte om al uw vragen te stellen én te bespreken. Dan weet u waar u uw kindje met een gerust hart achterlaat.

Heeft u een vraag over de flexibele opvang of wenst u meer informatie? Geen probleem, we helpen u graag verder. Neem gerust contact met u ons op. We denken graag met u mee!

Bel onsAanmeldenTarievenStuur een bericht
Contact

Kinderdagverblijf ‘De 7 Dwergen’
Haydnstraat 2, 8031 ZA Zwolle
Zwaardvegerstraat 124 8043 DW Zwolle
Sterrenkroos 52, 8043 NX Zwolle


Postbus 857, 8000 AW Zwolle

Tel: 038-4544372

Directeur: Tina van Dijk


 • Ruime opvangtijden
 • Flexibele opvang
 • Laagste prijs
 • 4 ogen principe
 • Maatwerk voor uw kind


Aanmelden

Contact

Tarieven


Een kijkje bij 'de 7 dwergen'

Kinderopvang is meer dan alleen 'gezellig bezig zijn met kinderen'.

video image
Bekijk de Video