Dagindeling - kinderdagverblijf de 7 dwergen

Dagindeling

Wij werken met een vast dagschema zodat uw kind weet waar hij/zij aan toe is:

Tussen 06.30 uur en 9.00 uur verwelkomen wij jullie bij ons kinderdagverblijf in gecombineerde groepen. Rond 07.45 uur gaat iedereen naar hun eigen groep, lekker vertrouwd! Als iedereen er is dan drinken we rond 09.00 uur wat thee en eten we een cracotte. We spelen even (buiten), maken een mooi werkje en doen een slaapje als het nodig is. Daarbij is ook ruimte voor activiteiten, afgestemd op de individuele behoefte van de kinderen.

Om 11.30 lunchen we, waarna de meeste kinderen lekker gaan slapen. Nog net voordat de kinderen die een dagdeel blijven, tussen 12.30 uur en 13.00 uur worden gehaald en/of gebracht.

Rond 14.30 uur komt iedereen uit bed en is er fruit  en iets anders te eten met een sapje. Vanaf 16.30 uur krijgen de kinderen groente en een soepstengel en nog wat te drinken. Tegen die tijd worden ook de eerste kinderen opgehaald. En tegelijkertijd is er tot 18.00 uur vrij spelen of een kleine activiteit. Wanneer uw kind  wordt opgehaald, voert u met een pedagogisch medewerker een kort overdrachtsgesprek. Vanaf 18.00 uur worden de groepen van de late opvang tot één groep samengevoegd tot we om 19.00 uur sluiten.

AanmeldenContact

Bel onsAanmeldenTarievenStuur een bericht

Een kijkje bij de 7 dwergen

Kinderopvang is meer dan alleen 'gezellig bezig zijn met kinderen'.
 


video image
Bekijk de Video

Leuke actie!