Nieuws

kletspraatjes!

Iedere 6/8 weken komt de nieuwsbrief 'kletspraatjes!' uit. Hierin worden de ouders en verzorgers geïnformeerd over het reilen en zeilen binnen 'de 7 dwergen'. Er wordt informatie gegeven over personeel, leuke uitspraken en belevenissen van de kinderen, tips en wetenwaardigheden en allerlei andere leuke zaken. Ook kunt u en stukje vinden over de oudercommissie. Uit privacyoverwegingen hebben wij foto's van kinderen verwijderd.
 
Klik hier voor 'kletspraatjes!'


vacatures

KOMOP: AAN DE SLAG !!!
Je hebt het nieuws waarschijnlijk al gehoord; vanaf september dit jaar start de 7 dwergen een 3e locatie aan de Sterrenkroos 52 in Stadshagen Zwolle.
Wij zijn per direct op zoek naar 2 (!) nieuwe, enthousiaste collega's die willen investeren in hun toekomst bij de 7 dwergen.
Heb je al een paar jaar werkervaring, ben je (direct) flexibel inzetbaar en bereid tot max 4 dagen per week aan de slag te willen? Woon je in of rondom Zwolle? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Geïnteresseerd? Mail dan voor 1 augustus 2018 je motivatiebrief, samen met je c.v. en recente foto naar info@de-7-dwergen.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bel onsOpvang direct regelenStuur een bericht

Een kijkje bij de 7 dwergen

Kinderopvang is meer dan alleen 'gezellig bezig zijn met kinderen'.
 


video image
Bekijk de Video

Leuke actie!