Kinderdagverblijf in Zwolle

Zoekt u een professioneel en vertrouwd kinderdagverblijf in Zwolle? Een plek waar u uw baby of peuter zorgeloos een dagdeel of dag kunt laten leren en spelen? Dan bent u bij kinderdagverblijf 'de 7 dwergen' aan het juiste adres! Wij zijn een kindvriendelijke en flexibele kinderopvang. Wij zijn gericht op flexibiliteit en persoonlijke aandacht voor uw kind, maar ook voor uzelf. Wij bieden voor- en vroegschoolse educatie (vve) met een goede aansluiting op de basisschool. Al spelenderwijs verkent uw kind de wereld alvast een beetje!

Uw voordelen bij ons

Bij deze veilige en leuke kinderdagverblijf in Zwolle zijn er vele voordelen, onder andere:

Spelenderwijs leren bij De 7 Dwergen

Ons geheel vrijstaande pand heeft rondom een ontzettend grote tuin met diverse speeltoestellen. Daarnaast hebben we volop parkeergelegenheid voor de deur. De groepsruimten en tuinen zijn groot en veilig ingericht, waarbij ook rekening is gehouden met speelhoekjes, zodat kinderen lekker alleen of gezellig samen kunnen spelen. Bij ons komt u niet voor een gesloten deur te staan en u hoeft geen hoge rekeningen te verwachten. Want wij hanteren ruime openingstijden en lage uurtarieven!

Wij zijn gevestigd aan de rand van Holtenbroek, nabij de Middelweg en daardoor vanuit Stadshagen en de Aa-landen zeer goed bereikbaar.

Contact opnemen

Wilt u graag meer informatie over onze kinderdagverblijf in Zwolle? Wij nodigen u graag geheel vrijblijvend uit voor een kennismaking en een rondleiding. Bekijk onze reviews of vraag direct informatie aan!

Bel onsOpvang direct regelenStuur een bericht
Contact

Kinderdagverblijf ‘De 7 Dwergen’
Haydnstraat 2, 8031 ZA Zwolle
Zwaardvegerstraat 124 8043 DW Zwolle


Postbus 857, 8000 AW Zwolle

Tel: 038-4544372

Directeur: Tina van Dijk


  • Ruime opvangtijden
  • Flexibele opvang
  • Laagste prijs
  • 4 ogen principe
  • Maatwerk voor uw kind


Aanmelden

Contact

Tarieven


Een kijkje bij 'de 7 dwergen'

Kinderopvang is meer dan alleen 'gezellig bezig zijn met kinderen'.

video image
Bekijk de Video